Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ψάχνει τον αντι-Πουλίδο


Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Ρούμπεν Πουλίδο, η παραίτησή του από την αρχηγία του Αρη και η φυγή του στην Ισπανία, οδηγούν τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με βήμα ταχύ, προς την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, στο ντέρμπι της Τούμπας. Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο Πουλίδο δεν θα ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να «βλέπει», κατά κύριο λόγο τον Κύργια και τον Νταμαρλή, δίπλα στον Ελσνερ.


Στο φιλικό με τον Μακεδονικό δοκιμάστηκε το δίδυμο Κύργια-Ελσνερ και αυτό που μένει να διαπιστωθεί, απέναντι στην Λιούμπιμετς, την Κυριακή, είναι το εάν θα επιμείνει σε αυτούς ή αν θα αναζητήσει κάτι διαφορετικό. Το σίγουρο είναι πως ούτε κόντρα στους Βούλγαρους θα εμφανιστεί ο Πουλίδο, ο οποίος λείπει με άδεια στην πατρίδα του.

Στο μεταξύ, οι ημέρες που διανύουμε είναι «γεμάτες» για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Οι προπονήσεις είναι επίπονες και πυκνές (σήμερα πρωί-απόγευμα), δείγμα των διαθέσεων του Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής των κιτρίνων, θεωρεί πως εάν υπάρχει ένα δρόμος, ώστε να υπάρξει αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τη δουλειά. Εκεί ποντάρει και αυτό πράττει, μήπως και αλλάξει ρότα το κιτρινόμαυρο καράβι.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου