Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Xωρίς Παπαδόπουλο αλλά με Αγκάνθο ο Άρης


Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (05/10, 20:30, NS2) στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες οι Μιχάλης Κύργιας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Άντι Ρένια, καθώς και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος σήμερα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στον δικέφαλο και για προληπτικούς αποφασίστηκε να προφυλαχτεί (το απόγευμα θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή).

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ το μεσημέρι η αποστολή θα πετάξει για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου