Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Γιώτας: «Επεδίωξα συνάντηση με Μιχαλάκα, οι υπεύθυνοι δεν την έβρισκαν στα τηλέφωνα!»


Αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των φίλων του Άρη οι αποχωρήσεις των κορυφαίων κολυμβητών από τις τάξεις του Α.Σ. Άρη, Άρη Γρηγοριάδη και Μαρίας Μιχαλάκα. Σήμερα ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης πήρε θέση.


Μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 98.7» ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τη Μαρία Μιχαλάκα, αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις τόσο αυτής όσο και του Άρη Γρηγοριάδη, εξηγώντας ότι ο ίδιος έδωσε σχετική εντολή να υπάρξει επικοινωνία μαζί της εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο οι υπεύθυνοι... δεν έβρισκαν το τηλέφωνό της, το οποίο πάντως δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια!

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο πώς επιδίωξε να έρθει σε επαφή με την πρώην πρωταθλήτρια του Άρη, αλλά και τον Άρη Γρηγοριάδη: «Επεδίωξα μέσω της εφόρου να έχω επικοινωνία τόσο με τον Άρη Γρηγοριάδη, όσο και με τη Μαρία Μιχαλάκα. Με τον Άρη κατέστη δυνατό, με τη Μαρία όχι. Χτες ο γενικός γραμματέας, κ. Ελευθεριάδης, την πήρε πάρα πολλές φορές τηλέφωνο. Δεν κατέστη δυνατό να μιλήσουμε. Δεν τη βρήκαμε στο τηλέφωνο. Ο γραμματέας πήρε σε πολλά τηλέφωνα, αλλά δε μπόρεσε να τη βρει».

Για το αν έγινε ετεροχρονισμένα το τηλεφώνημα, είπε: «Με τον Άρη Γρηγοριάδη έγινε πριν να συγκροτηθούμε σε σώμα, στις 2/10. Είχαμε μια συνάντηση στο γραφεία και μάλιστα του έκανα πρόταση στον Άρη να μείνει, αλλά οι οφειλές στο πρόσωπό του ήταν μεγάλες. Του ζήτησα να περιμένει λίγες ημέρες ώστε να συγκροτηθούμε σε σώμα και να δούμε τι θα γίνει, όμω ο αθλητής ήταν δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά που εισέπραξε όλα τα τελευταία χρόνια και πήρε την απόφαση να φύγει. Δεν τον κακίζω, πρόσφερε πολλά και του πρόσφερε ο Άρης. Τα τελευταία χρόνια, του συμπεριφέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Σε εμάς δε δόθηκε χρόνος. Κάθε μέρα σκάει και μια βόμβα στα χέρια μας, από το παρελθόν».

Για το αν η έφορος του κολυμβητικού τμήματος όλα τα τελευταία χρόνια, κα. Κιτσοκώστα, η οποία πάρθηκε απόφαση να αποχωρήσει, δεν έκανε τις προσπάθειες που θα έπρεπε, τη στιγμή που οι πάντες στο χώρο έχουν το τηλέφωνο της Μιχαλάκα, σημείωσε: «Είναι ένα ερωτηματικό, πήραμε σε αρκετά τηλέφωνα. Ο γραμματέας, κ. Ελευθεριάδης, μου είπε ότι ήταν αδύνατο να τη βρει. Εγώ είχα ζητήσει να έχουμε συνάντηση με τη Μαρία, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Δε ξέρω για ποιο λόγο δε τη βρίσκαμε. Κάτι ενδιάμεσα δε λειτούργησε σωστά, δεν ξέρω αν υπήρχε σκοπιμότητα ή όχι.

Τέλος, έκανε και ένα σχόλιο για το τι ισχύει στις μεταγραφές σε αυτά τα τμήματα: «Δεν υπάρχει όριο στις μεταγραφές, μπορούσε να πάει και σήμερα και αύριο σε άλλο σύλλογο. Δεν υπήρχε κάποια καταληκτική ημερομηνία, π.χ. στις 15 Οκτωβρίου ώστε να μη μπορεί να πάει αλλού την επομένη».


Στην ίδια συχνότητα, φιλοξενήθηκε η κολυμβήτρια, τέως πρωταθλήτρια του Άρη, Μαρία Μιχαλάκα,με αφορμή την αποχώρησή της από την ομάδα της Μακεδονίας. Αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε από τις διοικήσεις του Α.Σ. και το ενδεχόμενο δικαστικής προσφυγής της, ενώ τοποθετήθηκε για τις πολλές αποχωρήσεις παικτών και προπονητών από το κολυμβητικό τμήμα τα τελευταία χρόνια. 

Στην αρχική της τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην απόφαση της να αποχωρήσει από το κολυμβητικό τμήμα του Άρη: «Δεν είχα υπογράψει μέχρι πρότινος και νόμιζα ότι θα ενδιαφερθεί κάποιος για να με κάνει να μείνω στην ομάδα. Αυτό δε συνέβη και επειδή έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος, δε μπορούσα να περιμένω για πάντα τον Άρη. Έπρπε κι εγώ να κανονίσω πού θα είμαι και έκλεισα σε άλλη ομάδα. Είχα χρονικό περιθώριο να περιμένω μέχρι αρχές Οκτωβρίου, αλλά δε με προσέγγισε κανείς».

Για το ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι έφυγε για τα χρήματα, απάντησε: «Αν έφευγα για τα χρήματα, θα είχα φύγει εδώ και τρία χρόνια. Φταίει η αδιαφορία τόσων χρόνων. Έπρεπε να μας πουν ξεκάθαρα κάποια πράγματα, όχι να μας λένε τα ίδια και τα ίδια. Είμαστε αθλητές και έχουμε έξοδα».

Για το αν έχει δικαίωμα να καταφύγει δικαστικώς και αν σκοπεύει να το κάνει, είπε: «Έχω δικαίωμα. Θέλω ακόμη και τώρα να μην πάμε δικαστικώς και να βρούμε μια λύση, αλλά δε μπορώ να περιμένω για πάντα».

Για το λόγο που δεν έκανε υπομονή, με δεδομένο ότι άλλαξε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανέφερε: «Απλά δεν υπήρχε τηλέφωνο. Δε με πήρε κανείς να μου πει κάτι για το τι θα γίνει στο μέλλον. Να μου δώσει κάποιος κουράγιο. Δε μπορούσα να περιμένω».

Στη συνέχεια απάντησε στα όσα είπε λίγο νωρίτερα με παρέμβαση του ο κ. Γιώτας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα μάθει από τρίτους ότι ο κ. Γιώτας ήθελε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Από εκεί και πέρα, δε δέχτηκα καμία κλήση από κανένα. Όλοι έχουν το τηλέφωνό μου και το έχω εδώ και πολλά χρόνια. Άμα ήθελαν να μιλήσουμε, θα έβρισκαν τον τρόπο».

Για τις αθρόες αποχωρήσεις αθλητών και προπονητών από το κολυμβητικό τμήμα του Άρη ήδη εδώ και δύο-τρία χρόνια, τόνισε: «Ο Χρυσάφης Βαγγελακάκης και γενικότερα οι προπονητές είχαν αρκετά προβλήματα και έτσι αποφάσισαν να φύγουν. Ήταν οικονομικό το θέμα και δε βρίσκαμε κανέναν για να μιλήσουμε».

Για το τι κρατάει από αυτά τα 17 χρόνια παρουσίας της στον σύλλογο(!), υπογράμμισε: «Κρατάω τις πανευρωπαϊκές νίκες, τις επιτυχίες που είχα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα. Είμαι δυσαρεστημένη από κάποια άτομα και συμπεριφορές μέσα από την ομάδα. Θέλω να κρατήσω όμως μόνο τα καλά. Μιλάω για πρόσωπα και όχι για την ομάδα. Δεν επηρεάζουν τα συναισθήματά μου για τον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου