Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τάτος αριστερά, Ουντότζι σέντερ φορ!


Aλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο «Κλ. Βικελίδης». Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο προπονητής του Αρη, κυρίως στην προπόνηση της Παρασκευής, θέλει να παρουσιάσει μια ομάδα η οποία ουδεμία σχέση θα έχει με τα όσα είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


Σύμφωνα με το συνδρομητικό κανάλι, ο Σέρβος τεχνικός, προβληματίζεται και για τη θέση του τερματοφύλακα, με τους Διούδη και Μπουζάνη να δίνουν μάχη. Αντίθετα, στην τετράδα της άμυνας λίγα πράγματα αλλάζουν. Πουλίδο και Κύργιας θα είναι τα δύο στόπερ, με τους Τσουμάνη (αριστερά) και τον Ψυχογιό (δεξιά), ο οποίος επανέρχεται.


Ο Ροκ Ελσνερ, θα βρίσκεται μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, έχοντας μαζί του στα χαφ, τους Τριανταφυλλάκο και Παπαδόπουλο. Ο Τάτος, αριστερά στην πτέρυγα, ο Σταυρόπουλος δεξιά και ο Ουντότζι, ως φουνταριστός, ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό του Μιλίνκοβιτς.  

Πάντως, το εν λόγω σχήμα θα ξαναδεί ο προπονητής του Αρη, κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας, απογευματινής, εκγύμνασης, πριν ανακοινώσει την αποστολή και περάσει από τη θεωρία στη πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου