Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα ο Λεάντρο Γκρασιάν! Θα πάθετε σοκ!


Ο Λεάντρο Γκρασιάν ανήκει στις "καραβιές" των παικτών οι οποίοι ήλθαν στον Άρη την περίοδο των "παχιών αγελάδων" έχοντας καλό βιογραφικό, όμως δεν δικαίωσαν τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για την αξία τους!

Ήταν Ιούνιος του 2009, όταν ο... ταλαντούχος Αργεντινός επιτελικός μέσος προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, για χάρη του Άρη (ως δανεικός από τη Μπόκα Τζούνιορς). Και δυόμισι χιλιάδες φίλοι της ομάδας έσπευσαν ενθουσιωδώς να υποδεχθούν το νέο αστέρι!

Έξι μήνες μετά, ο «Ελ Τάνο» (όπως είναι το προσωνύμιό του) αποτελούσε παρελθόν. Πρόλαβε να λάβει μέρος μόλις σε 12 παιχνίδια, στα περισσότερα ως βασικός, με την προσφορά του όμως να είναι μάλλον αμελητέα αφού δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ενδεικτικά, στο ενεργητικό του είχε μόλις μια ασιστ και έξι σουτ προς τις αντίπαλες εστίες όσο αγωνίστηκε στον Άρη!!! Εξάλλου, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μεσούσης της περιόδου (σ.σ. ο Έκτορ Κούπερ αντικατέστησε το Μαζίνιο), ο Αργεντινός έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα!

Δείτε πως είναι σήμερα πατώντας ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου