Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Aτομικά τα λάθη του Άρη


Τα ατομικά λάθη των παικτών του που κόστισαν και πάλι αλλά και η αδυναμία στο μεσοαμυντικό κομμάτι ήταν οι… επικεφαλίδες των παραπόνων που είχε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην κριτική που ακολούθησε τον αγώνα με την Ξάνθη.


Ο προπονητής του Αρη έκανε τις παρατηρήσεις του για τις λάθος αμυντικές τοποθετήσεις που είχαν στις φάσεις των γκολ οι δυο κεντρικοί αμυντικοί και ο Ψυχογιός αλλά διαπίστωσε και μια κάποια αδυναμία στο ανασταλτικό κομμάτι.

Σε αυτό το τελευταίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με τον 45χρονο τεχνικό η αδυναμία του Τριανταφυλλάκου να ανταποκριθεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί προπονητές που έχουν περάσει από τον Αρη έχουν προσπαθήσει να κάνουν δεύτερο αμυντικό χαφ τον Σερραίο παίκτη με αποκορύφωμα το περσινό παράδειγμα του Κατσαβάκη. Γρήγορα όμως εγκατέλειψαν το εγχείρημα αφού ο Τριανταφυλλάκος έχει επιθετικά προσόντα αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στο ανασταλτικό κομμάτι.

Το πρόβλημα μεγεθύνεται από το γεγονός ότι ο Ελσνερ αν και βελτιωμένος, υστερεί ακόμη από το να χαρακτηριστεί ο αμυντικός χαφ… οδοστρωτήρας που θα αναχαιτίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ο Μιλίνκοβιτς τα έχει διαπιστώσει όλα αυτά και μένει να δούμε ποιες λύσεις θα βρει για να αντιμετωπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου