Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

"Πόρισμα ως τις 30 Σεπτεμβρίου!"


Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης μίλησε για το περίπτερο του Άρη στην ΔΕΘ, το πόρισμα, αλλά και τις εκλογές του ΑΣ. Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:


Για το περίπτερο: «Το περίπτερο πάει πολύ καλά. Ο κόσμος ζητούσε Γκάλη και διαρκείας στην ΠΑΕ. Ζητούσαν αν δίνουμε διαρκείας. Διαρκείας εμείς στο περίπτερο δεν δίνουμε. Δεν πιστεύαμε πως θα ζητούσαν διαρκείας. Δεν υπάρχει θέμα, όποιος θέλει διαρκείας τα γραφεία είναι ανοικτά. Χρειάζεται ένας μηχανισμός για το διαρκείας. Πρώτη φορά κάναμε περίπτερο δεν είχαμε την ανάλογη εμπειρία. Του χρόνου θα είναι καλύτερα».

Για την συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη στα εγκαίνια: «Αμα ήταν να τα πούμε δημόσια θα τα λέγαμε και σε ένα μικρόφωνο. Του είπαμε να είναι κοντά στην ομάδα όσο μπορεί, ξέρουμε ότι είναι Άρης, γνωρίζουμε την προσπάθεια του τότε στην μεγάλη ομάδα μπάσκετ. Τον ευχαριστήσαμε πολύ που έκοψε την κορδέλα. Του στείλαμε πρόσκληση να έρθει στο γήπεδο και μας εγγυήθηκε ότι θα έρθει. Μην ξεχνάμε πως είναι και η γιορτή των 100 χρόνων και η συμβολή του Δήμου είναι σημαντική».

«Ο Πεταλίδης έλεγε πως κάθε χρόνο έψαχνα λεφτά για συμβόλαια Γκάλη και Γιαννάκη και υπήρχε αυτός ο άγιος άνθρωπος που έβαζε τα χέρι στην τσέπη. Είναι μεγάλος ο Μπουτάρης. Πάντα καθόταν δίπλα στον κόσμο. Θέλουμε να έρθει στο γήπεδο».

Για τον έλεγχο: «Αυτή την στιγμή τρέχει και ο έλεγχος για να ξέρουμε την εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ και σε περίπτωση που έρθει κάποιος ενδιαφερόμενος να έχουμε να του δείξουμε κάτι σοβαρό»

Στην συνέχεια είπε: «Με τον Ηλιάδη έχω καλές σχέσεις, σχέσεις συνεργασίας. Για την άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου περιμένουμε. Κάνουμε ότι χρειάζεται είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο. Απάντηση για το πότε θα γίνει δεν θα δώσω γιατί έχω εκτεθεί. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως δημοσιεύονται κάποια άρθρα από κάποιους που κράζουν και δεν έχουν ιδέα για την επικαιρότητα του Άρη. Λένε για το πόρισμα και έχουμε πει πως το πόρισμα θα είναι έτοιμος 30 Σεπτεμβρίου. Θα είναι έγκυρο το πόρισμα, θα γίνει σοβαρή δουλειά».

Για τα χρέη της ΠΑΕ προς την Κοινωνία Μελών: «Υπάρχουν χρέη από την ΠΑΕ προς την Κοινωνία μέλων, είναι κάτι εσωτερικό, ο αριθμός είναι εξαψήφιος. Υπάρχει χρέος για αυτό βάλαμε προτίμηση και κλείσαμε την αύξηση στα επτά εκ. ευρώ»

Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη: «Το θέμα του Ερασιτέχνη είναι σοβαρό. Είναι η μάνα του συλλόγου, ήδη ένα τμήμα έκλεισε πάμε να σώσουμε τα άλλα. Δεν μας παίρνει να μην είμαστε ενωμένοι. Αρκετά περάσαμε από τις εσωτερικές κόντρες. Αυτό που θέλω είναι να γίνει μια διοίκηση που θα μπορεί να συνεννοηθεί. Εγώ έχω θέση παρατηρητή στον ΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου