Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Συλλυπητήρια από Super3 και Ιερολοχίτες

Οι σύνδεσμοι φίλων του Άρη Super 3 και Ιερολοχίτες εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό του Στέλιου Γελαστού.



"Ο SUPER3 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Γελαστού για τον απροσδόκητο χαμό του.Καλό ταξίδι Στέλιο,ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει."


"Έφυγε χτες το βράδυ από κοντά μας, από έμφραγμα μυοκαρδίου, ο γνωστός σε όλους μας Στέλιος Γελαστός. Ο Στέλιος ήταν πάντα γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, ενώ η ζωή του συνδυάστηκε με τον ΑΡΗ μας, είτε ως οπαδός αρχικά, είτε ως ραδιοφωνικός παραγωγός μετέπειτα. Με τον τρόπο του και τις πράξεις του, πάντα προσπαθούσε να προσφέρει για το καλό του συλλόγου που αγάπησε και να προασπίζει τα συμφέροντά του. Η απουσία του θα γίνει σίγουρα αισθητή σε όλα τα κιτρινόμαυρα στέκια, όμως είμαστε σίγουροι ότι ο Στέλιος θα συνεχίσει τον αγώνα του για τον ΑΡΗ και από την νέα του κατοικία, μαζί με όλα τα υπόλοιπα αδέλφια που μας άφησαν νωρίς. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου, να του ευχηθούμε καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει... Καλό ταξίδι Στέλιο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου