Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τσουμάνης στο novasports.gr: « Δεν θα έχουμε εύκολο έργο»


«Καμπανάκι» κινδύνου από τον Νίκο Τσουμάνη, ενόψει Καλλονής. Ο αριστερός μπακ του Αρη, θεωρεί πως η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στο συγκρότημα της Λέσβου, πιστεύοντας όμως στην επιτυχία των κιτρίνων. 

Ο Τσουμάνης, μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr


-Νίκο, συνέχεια στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής, μια δοκιμασία που ακολουθεί της κακής εμφάνισης που κάνατε στη Ριζούπολη.
« Σίγουρα το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν ήταν το καλύτερο για εμάς. Δεν τα περιμέναμε έτσι τα πράγματα. Μας ήρθαν όλα ανάποδα. Όμως, είμαστε αποφασισμένοι στον αγώνα που έρχεται να δώσουμε και την ψυχή μας, να κερδίσουμε το παιχνίδι, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, να πάρουμε ψυχολογία και να ανέβουμε βαθμολογικά». 

-Υπάρχει άγχος; 
« Εντάξει, είναι πρώτη αγωνιστική ακόμη και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας καταβάλει τεράστιο άγχος ή πίεση, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Και φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, διότι στη πρεμιέρα τους στενοχωρήσαμε». 

-Πως περιμένεις την Καλλονή; 
« Την είδα με τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα η οποία παλεύει στο παιχνίδι. Είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά έχει διάθεση, τρέχει και γενικώς δεν είναι εύκολη». 

-Δεν θυμίζει, δηλαδή, νεοφώτιστη ομάδα; 
« Βασικά δεν την έχω δει σε πολλά παιχνίδια, εκτός του Ολυμπιακού, αλλά βάση και αυτών που έχω διαβάσει, δεν θα έχουμε εύκολο έργο».

-Εσύ θα κάνεις την πρώτη σου εμφάνιση, ως παίκτης του Αρη, στο «Κλ. Βικελίδης».
«Εγώ, πάνω απ΄ όλα, κοιτάω να έχουμε ένα καλό σύνολο ως ομάδα, να βοηθήσω όσο μπορώ και από εκεί και πέρα αν το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο για εμάς σίγουρα θα είμαι πολύ ικανοποιημένος».     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου