Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ηλιάδης:"Ήξερα ότι θα πάρουμε την άδεια!"


Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης. Ο Ηλιάδης μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του Άρη να πάρει την άδεια και να συμμετέχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.


Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Τα συγχαρητήρια στον Άρη και όχι σε μένα, είναι μια μεγάλη ομάδα και ήρθε η δικαίωση, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, το θεωρούσα δεδομένο ότι θα την πάρουμε την άδεια. Ο φάκελος ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητικός, δεν είχαμε τραπεζική εγγυητική αλλά όπως ξέρετε ούτε πέρυσι κατατέθηκε, όμως πολλές ομάδες ακολουθούν πλέον αυτόν τον δρόμο. αλλά ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πάρουμε την άδεια. Έχουμε και κάποιες άλλες συναντήσεις εδώ στην Αθήνα για το άρθρο 99 και για να κλείσουμε και άλλες υποθέσεις με κάποιους πιστωτές αλλά και με την Sportvision και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Κλείνοντας το 99 πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι για να προχωρήσει η ομάδα, η ομάδα πρέπει να δείξει μια αξιοπρέπεια και να κάνουμε πορεία αντάξια της πορείας του Άρη".

Για τα εισιτήρια διαρκείας:
“Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλά να πω την αλήθεια περίμενα κάτι παραπάνω γιατί η προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε και άλλον κόσμο κοντά μας, διοίκηση χωρίς λαό δεν γίνεται, τους θέλουμε όλους κοντά μας, να θυμίσω ότι άμα δεν είχαμε αυτό τον κόσμο, ο Άρης μπορεί να μην ήταν εδώ αυτή την στιγμή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου