Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Mένει ο Αγκάνθο!


Μετά από συνεχείς επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και στον ατζέντη του Ισπανού ποδοσφαιριστή Νταβιντ Αγκάνθο, βρέθηκε τελικά το σημείο επαφής, ώστε να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία και να εφαρμοστεί και στην πράξη η επιθυμία των κίτρινων να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα με 9 γκολ.

Στη σημερινή συνάντηση δόθηκαν τα χέρια και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν τηρώντας τους βασικούς όρους της προηγούμενης συμφωνίας. Ο Αγκάνθο εφόσον αγωνιστεί στη νέα περίοδο σε 24 παιχνίδια, αυτόματα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του με αποδοχές 160.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της συμφωνίας, ο Ηλιάδης τηλεφώνησε στον Αγκάνθο και του διεμήνυσε ότι: «Είσαι κεφάλαιο για την ομάδα σε πιστεύουμε και στηρίζουμε πολλά σε σένα για την νέα περίοδο», ενώ ανανέωσε το ραντεβού τους για να τα πουν από κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αγκάνθο είναι η πρώτη από τις τέσσερις που έχει δικαίωμα ο Άρης. Οι επαφές θα συνεχιστούν πλέον με τους Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία και πιθανότατα και το Νούνο Κοέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου