Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Eπιστρέφει ο Σκόρδας στην Π.Α.Ε. μέσω διοίκησης πρωτοδικείου


Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Λάμπρος Σκόρδας την Τετάρτη (03/04) να χριστεί και πάλι πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης!

Εφόσον συμβεί αυτό, θα είναι το φινάλε των διοικητικών ζυμώσεων στην ΠΑΕ που ξεκίνησαν οι οργανωμένοι οπαδοί των "κιτρίνων" από το βράδυ της Δευτέρας.

Μετά τη δήλωση του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Αρη ότι "μετά την παραίτηση του κ. Ζουμπουρίδη, δυνάμει του καταστατικού, έπαυσε να υφίσταται το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (ΚΜΑ) και ως εκ τούτου, αρμοδιότητα διατήρησης ή παύσης του οποιοδήποτε ΔΣ της ΠΑΕ, υπήρχε", οι πιέσεις επικεντρώθηκαν προς τη διοίκηση του Α.Σ. Άρης και τον πρόεδρο του Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Ερασιτέχνης κατέχει το 30% του μετοχικού κεφαλαίου και έχει δικάιωμα να ζητήσει από το Πρωτοδικείο την ανάκληση της διορισθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και το διορισμό νέας με επικεφαλής τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα. Το σενάριο αυτό επεξεργάζονται από αργά το βράδυ της Τρίτης και μέχρι τώρα οι δύο πλευρές με τους νομικούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον δεν προκύψουν εμπόδια της τελευταίας στιγμής, την Τετάρτη (03/04) θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο αίτηση από τον Α.Σ. Άρης για διορισμό νέας διοίκησης με πρόσωπα επιλογής του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος επανακάμπτει μετά από 4 χρόνια στα κοινά της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου