Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Στην Eλλάδα ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της UEFA


Στις 28 Μαρτίου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο υπεύθυνος αδειοδότησης της UEFA Αντρέα Τραβέρσο για να ενημερώσει τις ομάδες για την διαδικασία και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και να ελέγξει το σύστημα αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας θα έχει συνάντηση με τις ΠΑΕ, σε γνωστό ξενοδοχείο, ενώ θα γίνει και ενημέρωση και για τους δημοσιογράφους.

Από την Super League θα προτείνουν οι ομάδες να αδειοδοτηθούν μετά τα Play-off.

Ο λόγος είναι πως, οι ομάδες σε περίπτωση που δεν πάρουν την πολυπόθητη άδεια δεν θα έχουν κέρδος από την Ευρωπαϊκή έξοδο, άρα μπορεί να έχουν οικονομικές ζημίες, όπως την… μικρή προέλευση κόσμου στα γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι Αντρέα Τραβέρσο έχει ξανάρθει στην χώρα μας για το ζήτημα την σεζόν 2011 όταν η κλήθηκε εσπευσμένα από την ΕΠΟ η οποία είχε διασυρθεί στο θέμα των αδειοδοτήσεων λόγω των αντιδράσεων του ΟΦΗ και της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια για κακή σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης.

Τέλος φέτος για πρώτη φορά θα ισχύσει πλήρως για τις ελληνικές ομάδες που θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το FINANCIAL FAIR PLAY της UEFA.

πηγή: http://www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου