Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Επιστολή εναντίον του Τσαλτίδη από υπάλληλο σούπερ μάρκετ

Eπιστολή σε τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας (http://kerkidasport.gr) απέστειλε ανώνυμος οπαδός φιλοξενούμενης ομάδας της πόλης μας που από τις μικρές υποστηρίζει ένα σούπερ μάρκετ. Αναφέρεται εναντίον του Τζουκμποξ Τσαλτίδη.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Η γελοιότητα της κατάστασης που συγκεντρώνεται γύρω από τον «αγώνα της χρονιάς» όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας. Οι δημοσιογράφοι της συμπρωτεύουσας προσπαθώντας να καλύψουν τις «τρύπες» της ομάδας που υποστηρίζουν όπως και στο παιχνίδι του Α' Γύρου, έχουν ξεκινήσει ήδη μια παραπληροφόρηση και προπαγάνδα ώστε να διαμορφώσουν κλίμα γύρω από την διαιτησία. Ο λόγος γίνεται με αφορμή το αλαζονικό άρθρο του δημοσιογράφου Χρύσανθου Τσαλτίδη αν μπορεί να του απονεμηθεί ο συγκεκριμένος τίτλος, καθώς έχει καταπατήσει κάθε νόμο και αξία της ανιδιοτελούς πληροφόρησης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Αρχικά, στοχοποιεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Αρβανιτίδη, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια κουμπαριά φάντασμα μεταξύ των δύο αντρών, ενώ είναι γνωστό πως δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Επίσης γίνεται λόγος για διαιτητικές «σφαγές» που υπέστη η ομάδα του σε όλα (!!!) τα παιχνίδια της Super League, χωρίς βέβαια να αναφέρεται στη νύχτα ντροπής που βίωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εντός έδρας παιχνίδι μεταξύ της ΠΑΕ Άρης - ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Εκεί όπου η «Βασίλισσα του Βορρά» προηγήθηκε με το καλημέρα με γκολ του Καλτσά και η διαιτησία την κυνήγησε μέχρι τελικής πτώσης, το γκολ offside στο 2-1 που το είδε όλη η Ελλάδα εκτός του επόπτη, τις 2 αποβολές σε βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ (ακόμα ψάχνουμε τα σκληρά μαρκαρίσματα που έπρεπε να επιφέρουν τις 4 κίτρινες κάρτες).

Κάνει λόγο για ευνοϊκά πέναλτι υπέρ της «Βασίλισσας του Βορρά», η οποία φέτος έχει κερδίσει μόλις 3 (!!) (ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ο.Κ., ΒΕΡΟΙΑ - Πλατανιάς και ΒΕΡΟΙΑ - Ξάνθη (κύπελλο) ενώ απέναντί της έχει βρει ουκ ολίγες φορές τον διαιτητή (ΒΕΡΟΙΑ - Ατρόμητος, Ολυμπιακός - ΒΕΡΟΙΑ και ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός, Άρης - ΒΕΡΟΙΑ, Ξάνθη - ΒΕΡΟΙΑ κα).

Όσο για την ανακρίβεια των εισιτηρίων την οποία αναφέρει ο συγκεκριμένος κύριος, κάνει λόγο για 6.000 φίλους του Άρη παρακαλώ (!!!), θα του προτείναμε να ψάξει λίγο καλύτερα τις πηγές του προτού γράψει το οτιδήποτε. Οι φίλαθλοί του Άρη δεν θα ξεπεράσουν τους 3.000 καθώς όχι μόνο τόσα είναι τα εισιτήρια που χορηγήθηκαν στους φιλοξενούμενους και όχι 4.000 όπως έχει ειπωθεί από πολλούς, αλλά με τις νεκρές ζώνες που θα σχηματιστούν η χωρητικότητά των Θυρών 5 & 6 θα φτάσει στις 2.500!

Τέλος, ο κ. Τσαλτίδης, ο οποίος δεν είναι και από τις πιο αρεστές υπάρξεις στον φίλαθλο κόσμο του Άρη, καταλογίζει την αγωνιστική αδυναμία των παικτών του Άρη και τα διοικητικά προβλήματα προκλητικά στους πολιτικούς (!!) και στέλνει απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις μετατρέποντας τον εαυτό του σε υποκινητή «εξέγερσης». 

Και όπως ο κ. Τσαλτίδης απαιτεί αλαζονικά την παραίτηση του κ. Καραμελίδη από την ΚΕΔ, έτσι απαιτούμε και εμείς την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ παραίτηση και άμεση απομάκρυνση από τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας καθώς αποτελεί απειλή όχι μόνο για τις ομαλές διεξαγωγές αγώνων χωρίς να υπάρχει διαμόρφωση κλίματος γύρω από το παιχνίδι, αλλά και για την παραπληροφόρηση που παρέχει προς το κοινό».

Θέλει η τουρκάλα να κρυφτεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου