Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δύο θύρες για τους φιλάθλους του Άρη


Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Δευτεριάτικου κρίσιμου αγώνα της Βέροιας με τον Άρη, στην οποία θα είναι παρόντες οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων και εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Μεταξύ άλλων, θα αποφασιστεί η κατανομή των θυρών στους φιλάθλους των δύο αντιπάλων που θα δώσουν το παρών στο Δημοτικό στάδιο, αφού ως γνωστόν θα υπάρξει σημαντική μετακίνηση οπαδών του Άρη τόσο από την συμπρωτεύουσα όσο και από τις γύρω περιοχές.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μάλιστα ζήτησε στις αρχές της εβδομάδας 5.000 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της, αριθμό που αντιστοιχεί περίπου στα 2/3 της χωρητικότητας του Δημοτικού σταδίου Βέροιας!

Οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» από την πλευρά τους δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν στους Θεσσαλονικείς δύο θύρες. Δηλαδή εκτός από το πέταλο των φιλοξενουμένων (θύρα 5) να τους παραχωρήσουν και την κερκίδα απέναντι από τα επίσημα (θύρα 6), οι οποίες χωράνε συνολικά 3000 περίπου φιλάθλους.

Σε αυτή την περίπτωση, στους φίλους της Βέροιας θα μείνει το μεγάλο πέταλο (θύρα 1) και η σκεπαστή κερκίδα (θύρες 2, 3, 4) συνολικής χωρητικότητας 4000 περίπου φιλάθλων.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι στην αυριανή σύσκεψη, το γήπεδο της Βέροιας θα θυμίζει το απόγευμα της Δευτέρας κάτι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν στις ίδιες θύρες είχαν φιλοξενηθεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

πηγή: http://kerkidasport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου