Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαντίδης: «Ιεροσυλία και... βλακεία να με συγκρίνουν με τον Γκάλη»


Μεγάλη ιεροσυλία και βλακεία χαρακτήρισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης τη σύγκρισή του με τον Νίκο Γκάλη, άνθρωπο που ο ίδιος θεωρεί όπως δήλωσε σήμερα «κάτι ιερό»!

Σπουδαίες δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Νίκο Γκάλη στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από το σάιτ της Greek Basketball Academy (GBA).

Οι ερωτήσεις που του έγιναν για τον Νίκο Γκάλη:

- Διαμαντίδης ή Γκάλης;

«Ο Νίκος Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι ένας και μοναδικός. Μαζί και οι άλλοι παίκτες που είχαμε την τύχη να τους παρακολουθούμε και μας έδωσαν το έναυσμα να ασχοληθούμε με το μπάσκετ».

- Σκέφτηκες ποτέ όταν ξεκινούσες να παίζεις μπάσκετ ότι θα έφταναν στο σημείο να σε συγκρίνουν με τον Γκάλη. Θα ήθελες να παίξεις εναντίον του;

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα έφτανα στο σημείο να αγωνίζομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη με συμπαίκτες αθλητές τόσο μεγάλης εμβέλειας. Ούτε πως θα έχω τη δυνατότητα και την ευκαιρία να είμαι μέλος μιας Εθνικής ομάδας που θα κατακτούσε τίτλους, γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια και παίζοντας μαζί με παίκτες και προπονητές με τρομερή εμπειρία. Νιώθω ευλογημένος που έχω ζήσει αυτές τις στιγμές και τις ζω ακόμα. Θεωρώ μεγάλη ιεροσυλία και «βλακεία» να συγκριθώ με έναν άνθρωπο που για μας είναι κάτι ιερό. Ο Γκάλης μαζί με τον Γιαννάκη, τον οποίο είχα προπονητή, τον Φασούλα, τον Χριστοδούλου και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του 1987 ήταν αυτοί που ώθησαν χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν από το μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου