Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η συνέντευξη τύπου του Νικόλαου Λάσκαρη (audios, pics)


Συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παρέθεσε ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, κ. Νικόλαος Λάσκαρης.


Ο κ. Λάσκαρης αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία και την επιχειρηματική του δραστηριότητα που τον οδήγησε στην ενασχόλησή του με την ΚΑΕ. Στη συνέχεια μίλησε για τη φετινή ομάδα του Άρη λέγοντας πως ο φετινός στόχος της ομάδας είναι να γίνει το πρώτο βήμα για να χτιστεί μία καινούρια μεγάλη ομάδα ενώ δεν έκρυψε την ελπίδα και για την κατάκτηση ενός τίτλου ακόμα και φέτος!


Κατόπιν, αναφέρθηκε στο οικονομικό πλάνο της ομάδας στοχεύοντας όπως είπε στην οικονομική αυτονομία του Άρη ενώ τόνισε πως το σχέδιό του για τον Άρη είναι μακροχρόνιο.


Ο κ. Λάσκαρης αναφέρθηκε και στον ΑΣ Άρης όπου όπως τόνισε η κατάσταση είναι περίπλοκη λόγω του νομικού καθεστώτος ενώ τα οικονομικά ζητήματα δεν είναι ξεκάθαρα και γι αυτό δεν ασχολήθηκε περαιτέρω. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Λάσκαρη όπως μεταδόθηκε από το "Yellow Radio 92,8" μέσω του arisiempr.blogspot.gr.



Ακούστε τέλος όσα  ΕΔΩ είπε για το Nick Galis Cup και το μεγάλο Νίκο Γκάλη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου